14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSEnnustusmängus selgusid võitjad

Ennustusmängus selgusid võitjad

Koos olümpiamängudega jõudis lõpule ka Raplamaa Sõnumite ennustusvõistlus ning võitjad on selgunud. Esimese koha sai kahekümne punktiga Günther Erik Nisu. Teise koha sai Getter Kala ning kolmas oli Mihkel Maltsar, kes mõlemad kogusid 19 punkti.
Palusime oma lugejatel ennustada 22 põhi- ja kahe lisaküsimuse tulemust. Kokku laekus toimetusse 46 ennustuskupongi. Kui aus olla, siis oli pingerida väga tihe ja vahed küllaltki napid. Teine, kolmas, neljas ja viies koht kogusid kõik võrdselt 19 punkti. Otsustavaks said alles lisaküsimuste vastused ning lõplikku tõde ei selgunud nendestki. Nii Getter Kala kui ka Mihkel Maltsar vastasid õigesti esimesele lisaküsimusele, mis kõlas nii: “Kas USA koondis teenib rohkem või vähem kui 40,5 kuldmedalit?” Ameeriklased teenisid kokku 46 kuldmedalit. Ka Heiki Kivilo ja Merle Piirimees teenisid 19 punkti, kuid esimese lisaküsimuse juures pakkusid, et USA teenib vähem kui 40,5 kuldmedalit ning langesid seega välja.
Tarvitusele tuli võtta teine lisaküsimus: “Kas Austraalia koondis teenib rohkem või vähem kui 10,5 kuldmedalit?” Taas pakkusid mõlemad – Getter Kala ja Mihkel Maltsar õigesti, et austraallased teenivad vähem kuldmedaleid. Tegelikult teenis Austraalia kaheksa kuldmedalit. Toimetusel ei jäänud muud üle kui tõmmata loosi, kes saab teise ning kes kolmanda koha. Loosi tahtel tuli teiseks Getter Kala ning kolmas oli seega Mihkel Maltsar.
Auhinnad:
1. Günther Erik Nisu – 50-eurone Hepa kinkekaart.
2. Getter Kala – Solotua ilusalongi kinkekaart.
Täismassaaž.
3. Mihkel Maltsar – 30-eurone kinkekaart
COOP kauplustes.

Lisaks saavad kolm esimest kümneeurose kinkekaar­di FixusSport kaupluselt. Samuti loosisime kõikide osalejate vahel välja Raplamaa Sõnumite poole aasta tellimuse. Selle võitis Kaire Keelmann. Palju õnne! Auhinnad saab kätte Raplamaa Sõnumite toimetusest aadressil Viljandi mnt 6, Rapla.

Lõplik punktitabel:
20 – Günther Erik Nisu
19 – Getter Kala, Mihkel Maltsar, Heiki Kivilo,
Merle Piirimees
18 – Olev Kalmus, Maie Ütsmüts, Kaire Keelmann,
Tauri Talmet
17 – Are Vest, Sander Kala, Karl Erik Strandberg, Rivo Vaherna, Kallo Keelmann, Jaanus Piirimees, Andrus Jürimaa, Sandra Kala, Kaido Keelmann, Ants Lindre

Siim Jõgis