Ära anna oma raha ebaausale kauplejale tühjade lubaduste eest

Kes ei unistaks ilusatest juustest, saledast kehast ning silmapilgul kaduvatest haigustest, eriti kui ise selleks midagi eriti tegema ei pea? Ilmselt on need soovid käinud väga paljude inimeste mõtetest läbi, kuivõrd ka me ühiskond selliseid iluideaale läbi meedia uksest ja aknast (loe: nutitelefonides, arvutites ja tahvlites asuva interneti kaudu) sisse paiskab.
Paraku on kas või tänavatel ringi vaadates pilt inimestest suuresti teine, sõltumata, kas tegemist on kohaliku elanikuga või vanalinnas ringi jalutava turistiga.
Internet on täis reklaame, mis jätavad mulje, nagu tervis ja ilu oleks vaid ühe näpuliigutuse kaugusel – vaid kliki „osta“ nupul ning põhimõtteliselt oledki kohe ilusam ja parem, kui varem. Näiteks osade kapslite manustamisel lubatakse kaotada lausa 8 kilo kuus ning seejuures võib süüa kõike, mida hing ihaldab.

Loe pikemalt 7. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Pille Kalda, tarbija- kaitseameti kommunikatsiooniekspert

Samal teemal

Helkur ja turvavöö võivad päästa elusid! Novembri lõpus kontrollisime Juuru Eduard Vilde kooli õpilaste seas helkuri kandmist. Kuigi tundub, et helkuri tähtsusest on nõrkemiseni räägitud juba...
Lisaleht Tervise Edendaja: Turvalisus on usu ja ki... Siseturvalisuse arengukava (2015-2020) järgi tekib turvalisus kindlustatuse ja turvatunde koosmõjust. Turvatunne seejuures tähendab usku majandusli...
FOTOD: Järvakandis avati Grossi pood Reede, 18. detsembri hommikul kell kümme tegi Järvakandis uksed lahti uus Grossi toidukaupade pood. Huvi uue kaupluse vastu oli kohalike elanike seas ...