Leo Rehemaa mälestusturniir males

3. oktoobri hommikutundidel kogunesid Kaiu rahvamaja saali maletajad.
Ühiselt peeti maha Leo Rehemaa mälestusturniir ning selgitati välja maakonna 2015.aasta meistrid välkmales. Võiduvõtmise eesmärgiks oli propageerida malemängu elanikkonna hulgas ning pakkuda huvilistele võistlemisvõimalusi. Osaleda said kõik maakonnas elavad, töötavad ja õppivad maletajad, samuti maakonnas registreeritud spordiklubide liikmed ja maakonnast õppima läinud õppurid. Eraldi arvestus toimus naiste ja meeste seas.
Maakonna meistrivõistlustel välkmales läks esimene ja teine koht jagamisel 13 punktiga Tambet Siemeri ja Kaimar Puusepa vahel, kes mõlemad on Rapla Maleklubi liikmed. Kolmandale kohale tuli 9,5 punktiga Rapla mees Olavi Pai. Samad mehed kuulusid esikolmikusse ka Leo Rehemaa mälestusturniiril.
Maakonna 2015.aasta meistrit ning teist ja kolmandat kohta autasustati maakonna meistrivõistluste medalite ja diplomitega vastavalt Rapla maakonna meistrivõistluste läbiviimise ja autasustamise korrale. Leo Rehemaa mälestusele pühendatud üheteistkümnendal mälestusturniiril olid eraldi auhinnad ja medalid.
Võistluse korraldajaks oli Rapla maakonna spordiliit ning see viidi läbi koos Kaiu spordiklubiga. Võistluse peakohtunikuks oli Aivo Sildvee.

Loe pikemalt 7. oktoobri Raplamaa Sõnumitest
Mariliis Vest

Samal teemal

Kabe ja male juhatasid sisse Rapla maakonna talimä... Varem on Rapla maakonna talimängude põhiline osa olnud koondatud ühe nädalavahetuse sisse, tänavu on võistlused hajutatud pikema perioodi peale. Mö...
FOTOD: Parim abimees on malenupud käeulatusse pan... Ma pole kunagi malet mänginud. See mäng on tundunud nii keeruline, et pole proovinud õppima hakatagi. Tüüpiline põhjendus, mida nii paljud kasutavad. ...
Tarmo Lukk võitis malesimultaani Rapla vallavolikogu esimees Tarmo Lukk andis neljapäeval, 14. jaanuaril kõigile soovijatele male- ning kabesimultaani. Rapla kultuurikeskuses toimu...