Fännid alustasid uut hooaega sealt, kus eelmine pooleli jäi

Lähemal uurimisel sai selgeks, et mäng käis meie oma Rapla meeskonna ja Rakvere Tarvase vahel. Õhus tuntavast pingest võis välja lugeda, et tegemist oli olulise mänguga. Seda see kahtlemata oligi, ainult et mäng ise sai peetud juba ligi viis kuud tagasi. Ja ka lõpptulemus on kõigile teada. Rapla võitis ja tõi koju meistriliiga pronksi.
Otsustava mängu viimaseid minuteid meenutavad Meie Pubis Rapla meeskonna fännid. Nad on pubisse kogunenud selleks, et uuele hooajale uhke avalöök teha. Seda enam, et hooaeg algab sealt, kus ta pooleli jäi ja esimene kohtumine mängitakse just Rakvere Tarvasega. Pärast pronksile tulemise emotsioonide uuesti läbielamist koguneb veel siniseid särke kandev fänniseltskond pubi ette. Kaasas on ka sinine fännilipp. Erksal sammul hakatakse Sadolini spordihoone poole liikuma. Pikemalt loe 14. oktroobri Raplamaa Sõnumitest.
Katri Reinsalu

Samal teemal

Korvpallipealinna poolt   Eelmise nädala artiklis „Korvpallipealinna vastu, mitmekülgse Rapla poolt“ väideti lühidalt, et Rapla on rohkem tuntud oma mitmekesise kultuur...
Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...