Lubadus saab teoks – Eastern Outback laieneb

Kehtna kohvik-restoran Eastern Outback sai juba enne oma esimese sünnipäeva täitumist maakonnalt tähtsa ettevõtlusalase tunnustuse – aasta uustulnuk 2014 tiitli. Omanikud Pedro Pregel ja Kenneth Koosma rääkisid algusest peale, et edu korral soovitakse ruume laiendada. Nüüd on see aeg käes ning esimene ehitustööde nädal on alanud.
Pikemalt loe 14. oktroobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

Samal teemal

Minna marmelaad pälvis parima talutoidu konkursil... Stina Andok Eestimaa Talupidajate Keskliit tunnustas käesoleval aastal esimest korda korraldatud konkursil “Parim talutoit 2016” kodumaiseid tootja...
Panda restoran on ametlikult avatud Reedel jõudis lõpuks kätte päev, mil Raplas Rappeli keskuses avas oma uksed Aasia restoran Panda. Seda sündmust on omanikud juba detsembrist saati ood...
Rappeli keskuses saab peagi Aasia toitu maitsta Rappeli keskuses on Tallinna maantee poolses otsas asuva ruumi aknad kaunistatud uute kleebistega ja möödujaid vaatab pildilt sõbralik pandakaru. Ruum...