Swedbank otsib Eidapere kandis pangakauplust

Swedbank otsib Eidapere piirkonnas kauplust, mille kaudu hakata pakkuma sularaha väljavõtmise teenust – kaalumisel on Lokuta ja Järvakandi. Esialgu plaanitud Eidapere kauplus suleti äsja.
Swedbank hakkab novembrist Kohilas ja Märjamaal pakkuma nõustamisteenust ja Eidapere kandis lisaks võimalust sularaha välja võtta. Pangal oli kavas hakata sularaha väljastama Eidapere kaupluse kaudu, kuid oktoobri algusest on see pood suletud. Nüüd otsib Swedbank pressiesindaja Mart Siilivaski sõnul piirkonnas uut võimalust – praegu kaalutakse Lokutat ja Järvakandit, kus on kauplused olemas. Pikemalt loe 14. oktroobri Raplamaa Sõnumitest.
Vivika Veski

Samal teemal

„Kodutunne“ tuli Raplamaa perele appi Kehtna vallas Eidaperes elab perekond, kelle elu pole olnud just kõige kergem. Kanal 2 saade „Kodutunne“ tõttas perele appi ning aitas neil ehitustööd...
Maakonna valdades maksti aastalõpupreemiaid erinev... Jõulude ning aastavahetuse aeg on tihti selline, mil töötajaid eriliselt tänatakse ning tunnustatakse kas kingituste või rahapreemiaga. Eelmise aasta ...
Kui teadlikud me eurotoetustest tegelikult oleme? Euroopa Liidu toetuste abiga on Eestis ellu viidud palju kasulikke ja edukaid projekte ning inimesed teavad eurotoetustest ja nende kasutamisest üldis...