Avis Rapla testib keskmängijat

14.oktoobri pärastlõunal saabus Tallinna lennujaama üle ookeani lennanud ameeriklasest keskmängija Mike Myers, kelle Rapla korvpallikooli esindajad soojalt vastu võtsid. Myersist loodetakse head täiendust Avis Rapla meeskonnale.
Myers asetatakse korvialusesse tsooni, kus ta ühes Will Artinoga kahepeale positsoone jagama hakkab. Sarnaselt Avis Rapla meeskonnas juba olevatele võõrleegionäridele on ka Myersi puhul tegemist 23-aastase värskelt ülikooli lõpetanuga, kes soovib Euroopas profikarjääri alustada. Rapla Korvpallikooli lehel kirjutatakse, et Mike Myers lõpetas kevadel ülikooli, University of Maryland Eastern Shore, mis lööb kaasa NCAA 1 divisjonis. Oma viimasel hooajal tõi mees eelmisele koduklubile keskmiselt 15,8 punkti ja 7,0 lauapalli.

Pikemalt loe 21. oktoobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

Samal teemal

Korvpallipealinna poolt   Eelmise nädala artiklis „Korvpallipealinna vastu, mitmekülgse Rapla poolt“ väideti lühidalt, et Rapla on rohkem tuntud oma mitmekesise kultuur...
Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...