Neljanda Pirgu terviseraja jooksu võitis Risto Ütsmüts

Sügisesel pühapäeval kogunesid Pirgu terviserajale jooksuhuvilised ning pärastlõunasel ajal anti seal start järjekorras neljandale Pirgu terviseraja jooksule.
Pikemalt loe 21. oktoobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

Samal teemal

Raplast Kehtnasse jõudis kõige kiiremini Olavi All... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks on kujunenud mõnusaks traditsiooniks, mis juhatab jooksusõprade jaoks sisse august...
Kiireimaid aegu näitasid Kaur Kase ja Galina Berna... Siim Jõgis / foto: erakogu Pühapäeval, 30. juulil toimus iga-aastane jooksuvõistlus Pirgu poolmaraton. Kõikide distantside ja vanusegruppide peale k...
Rapla-Kehtna maanteejooksu kiireimad olid Sander ... Siim Jõgis. Pühapäeval, 7. augustil toimus viiendat korda Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks. Rapla ühisgümnaasiumi juurest alguse saanud võistlus j...