Programmeerimisnädal kahes maakonna koolis

Terve eelmise nädala jooksul toimus kolmas üleeuroopaline Code Week ehk programmeerimise nädal. Maakonnast võtsid esmakordselt osa kaks kooli – Kohila gümnaasium ja Rapla ühisgümnaasium.
Nädala jooksul toimunud ürituste eesmärgiks oli tutvustada programmeerimist võimalikult laiale sihtrühmale, kelleks ei pidanud tingimata olema õpilased, vaid võisid olla ka koolitöötajad või täiskasvanud õppurid. Kohila gümnaasiumis olid sihtgrupiks õpilased ja õpetajad, kes nädala jooksul informaatikaõpetaja Lili Kesa juhendamisel uusi teadmisi ja oskusid omandasid.

Pikemalt loe 21. oktoobri Raplamaa Sõnumitest.
Mariliis Vest

Samal teemal

E-postiga tulevaid spämmkirju saab ennetustööga ä... Inimesed, kes pidevalt e-maili kasutavad, märkavad aeg-ajalt kirju, mille sisu kahtlane ning väheusutav. Küll soovib keegi dokumendid kaotanud (tuttav...
Ära anna oma raha ebaausale kauplejale tühjade lub... Kes ei unistaks ilusatest juustest, saledast kehast ning silmapilgul kaduvatest haigustest, eriti kui ise selleks midagi eriti tegema ei pea? Ilmselt ...
RÜGi õpilased QR koodi jahil Eelmisest lehenumbrist sai pikalt lugeda Rapla ühisgümnaasiumi teekonnast digipöördeni. Uuendusi jätkatakse ning eelmisel nädalal proovisid õpetajad ü...