Lauatennise seeriavõistluse avaetapil osales 48 võistlejat

Lauatennise seeriavõistlus sai uhke alguse Alu spordihoones, kus mängiti Kaiu valla auhindadele. Järjekorras on tegemist 27. seeriavõistluse hooajaga, kus osalevad lauatennise huvilised Raplamaalt ja mujalt Eestist.
Mängijate vanuseklassid on väga erinevad ja nii räägib võistluse korraldaja Madis Pärn, et kõige noorem võistleja oli seekord 9-aastane ning vanim 80-aastane. Pärn ütles, et võistlejate taset ta hinnata ei oska, kuid konkurents on tema sõnul muutunud tihedamaks.
Meeste arvestuses võitis seeriavõistluse esimese etapi Kalju Kalda. Teise koha sai Reino Ristissaar ning kolmanda Ants Hendrikson. Naiste arvestuses oli esimene Marika Kotka, talle järgnesid Ene Laur ja Iris Rajasaare.
Seeriavõistlus koosneb seitsmest etapist, millest lõplikus paremusjärjestuses võetakse arvesse viis paremat tulemust. Igal etapil on erinev korraldaja. Sellel aastal on kokku kolm etappi, millest järgmine toimub Märjamaal 14. novembril ning viimane 13. detsembril Alu spordihoones.

Loe pikemalt 28. oktoobri Raplamaaa Sõnumitest
Mariliis Vest

Samal teemal

Valtu spordimajas selgusid maakonna meistrid lauat... Pühapäeval, 19. märtsil peeti Valtu spordimajas Rapla maakonna meistrivõistlusi lauatennises. Meistrid selgusid meeste ja naiste üksikmängus ning m...
Rapla-Kehtna maanteejooksu kiireimad olid Sander ... Siim Jõgis. Pühapäeval, 7. augustil toimus viiendat korda Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks. Rapla ühisgümnaasiumi juurest alguse saanud võistlus j...
Lilienthal ja Kivilo võistlesid noorte EM-il Raplamaa Sõnumid / Eelmisel nädalal toimusid Rumeenias vibuspordi Euroopa noorte meistrivõistlused. Ilveslastest osalesid sportvibu kadettide klass...