Ära anna oma raha ebaausale kauplejale tühjade lubaduste eest

0

Kes ei unistaks ilusatest juustest, saledast kehast ning silmapilgul kaduvatest haigustest, eriti kui ise selleks midagi eriti tegema ei pea? Ilmselt on need soovid käinud väga paljude inimeste mõtetest läbi, kuivõrd ka me ühiskond selliseid iluideaale läbi meedia uksest ja aknast (loe: nutitelefonides, arvutites ja tahvlites asuva interneti kaudu) sisse paiskab.
Paraku on kas või tänavatel ringi vaadates pilt inimestest suuresti teine, sõltumata, kas tegemist on kohaliku elanikuga või vanalinnas ringi jalutava turistiga.
Internet on täis reklaame, mis jätavad mulje, nagu tervis ja ilu oleks vaid ühe näpuliigutuse kaugusel – vaid kliki „osta“ nupul ning põhimõtteliselt oledki kohe ilusam ja parem, kui varem. Näiteks osade kapslite manustamisel lubatakse kaotada lausa 8 kilo kuus ning seejuures võib süüa kõike, mida hing ihaldab.

Loe pikemalt 7. oktoobri Raplamaa Sõnumitest

Pille Kalda, tarbija- kaitseameti kommunikatsiooniekspert