6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRapla Maximat ootavad ees ümberkorraldused

Rapla Maximat ootavad ees ümberkorraldused

Sagedased Rapla Maxima külastajad võisid juba eelmisel nädalal näha kaupluses väikeseid muudatusi seoses rendipindadega.
Eelmisel nädalal oli ühes rendiboksis tühjendusmüük ning nüüdseks on sealne ruum täiesti tühjaks jäänud. See ei jää aga ainukeseks väljakolimiseks, sest uuendusi tuleb teisigi.
Rapla Maxima esindajad teatasid oktoobri algul, et sealsel lillepoel ning Smartpostil tuleks rendipindadelt ära kolida ning ruumid poele üle anda, loomapood jääb aga omale kohale.
Vaatamata sellele, et etteantud kolimise tähtaeg on alles detsembri keskpaigas, otsustas tähtajatut lepingut omanud lillepood Tähelill kohe pärast teate saabumist kompsud kokku pakkida ja uut kohta otsima hakata. Tähelille müüjad suundusid tööle Karmani lillepoodi ning uus pood avati ka Viimsis, Miidurannas.
Lillepoe Tähelill omanik Kaisa Hritjuk-Sirel ütles, et Maximast koliti varem välja just seetõttu, et uue lillepoega oleks kergem alustada. „Rendipind tuleb kiirelt ära võtta, sest talvisel ajal on uue lillepoega juba väga raske alustada,“ rääkis poe omanik.
Maxima kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets ütles, et täpse informatsiooni jagamiseks on veel vara ning see tuleb alles siis, kui headest ideedest on saanud kindlad plaanid.
Sellegipoolest on esimeste kuulduste järgi Maximasse tulemas apteek, mis täidab nii vana lillepoe kui ka Smartposti pinnad.
Ljubobratets ütles, et kõik lisateenused, mida Maxima külastajatele pakutakse, on lisaväärtus selleks, et klientidel oleks veel lihtsam enda ja oma pere eest hoolitseda ning muudatuste puhul on just määravad klientide vajadused ja ootused.
„Just neist lähtuvalt viime kauplustes pidevalt läbi uuendusi, alates kaubavalikust kuni töökorralduseni.
Selliste, meie jaoks tavapäraste tööprotsesside käigus on kerkinud mitmeid ideid ka Rapla kaupluse uuendamiseks. Kõik nad on praegu läbitöötamisel.
Mis, kuidas ja millal uueneb, kavatseme rääkida niipea, kui kõik on lõplikult selge,“ selgitas Maxima kommunikatsioonijuht.
Loe pikemalt 28. oktoobri Raplamaaa Sõnumitest
Mariliis Vest