Alu SK karikavõitjad on Kairo Kadarpik ja Kaie Nurmsalu

Möödunud pühapäeval, 1. novembril peeti neljandat korda Alu spordiklubi karikavõistlusi sulgpallis. Meeste konkurentsis võttis võistlustest osa kümme sulgpallurit, kes jagati kahte viieliikmelisse alagruppi. Alagruppides mängisid kõik osalejad omavahel läbi ning paremusjärjestuse alusel moodustati seejärel play-off paarid.
Turniiri võitis Kairo Kadarpik (Rapla), kellele järgnesid Margus Miller (Kohila) ja Egon Viira (Kohila). Naiste konkurentsis osales seitse mängijat, kes kõik omavahel läbi mängisid. Esikoha saavutas Kaie Nurmsalu (Rapla). Teine oli Ülle Laasner (Rapla) ning kolmas Piret Pärnmaa (Tori).

Siim Jõgis
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest

 

Samal teemal

Selgusid maakonna meistrid sulgpallis Rapla sulgpalliklubi Valge Hani korraldas maakonna meistrivõistlusi teist aastat. Meistrivõistluste rütmis möödusid kaks pikka päeva Sadolini spord...
Olümpiapronks Allar Raja võitis politseinike sulg... Möödunud nädala reedel, 9. detsembril toimus Alu spordihoones politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri sulgpalliturniir. Meeste konkurentsis võt...
Rapla-Kehtna maanteejooksu kiireimad olid Sander ... Siim Jõgis. Pühapäeval, 7. augustil toimus viiendat korda Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks. Rapla ühisgümnaasiumi juurest alguse saanud võistlus j...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga