Kohila jätkab Balti liigas täiseduga

Naiste võrkpalli Balti liiga põhiturniiril on mängitud vaid neli vooru, ent juba näitab Kohila, et eelmisel kahel hooajal alguse saanud domineerimine jätkub. Sellele said oma silmaga kinnitust kõik, kes käisid möödunud nädalavahetusel vaatamas Kohila naiskonna kahte kodumängu Leedu klubidega.
Mõlemast võtsid Kohila neiud 3:0 võidu. Laupäeval alistati Achema-KKSC ning järgmisel päeval Kaunas. Mõlemas mängus andis Kohila vastastele väga vähe võimalusi. Eriti suur tasemevahe tuli välja esimeses mängus Achema vastu. Kuigi Achema naiskond on võrreldes eelmise hooajaga läbi teinud noorenduskuuri, oli selline üleolek ikkagi üllatav.
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest
Siim Jõgis

Samal teemal

Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...
Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtim... Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpallik...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga