Kohila raamatukogu sai endale tulipunaste juustega haldja

Kohila raamatukogu 90. sünnipäeva tähistamise raames korraldati konkurss raamatukoguhaldja leidmiseks. Nädala eest kutsuti kokku kõik konkursist osa võtnud õpilased ning kuulutati välja võitja.
Konkursist võtsid osa nii Kohila gümnaasium kui ka Kohila koolituskeskus. Õpilasi aitasid motiveerida Anu Roosild gümnaasiumist ja Merike Hallik koolituskeskusest. Konkursile laekus 36 tööd, mille valmimisel andsid panuse 50 last. Lisaks kirjutasid lapsed ka haldja kohta väikese jutukese.
Katri Reinsalu / foto: Jaak Kadarik
Loe pikemalt 4. novembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Esimese ettepaneku tegija võib jääda raha ja ühin... Kuigi Kohila vald tegi naabritele ühinemisettepaneku varem kui keegi teine maakonnas, jääb ta rahandusministeeriumi kinnituse kohaselt nüüd ühinemisto...
Maavanem lükkas Kohila Rail Balticu ettepanekud en... Kohila vald pakub endiselt Rail Balticu planeerijaile oma abi, et selgitada välja, kui palju elanikke raudtee ehitusele tegelikult ette jääb. Planeeri...
Raamatute vägi on võimas Kohila gümnaasiumi saal täitus reedel, 23. septembril lastega, et pidulikult tähistada maakondliku programmi “Suvelugemine 2016” lõppu. Programmi eesm...