Lääne päästekeskus tunnustas vabatahtlikke päästjaid

Möödunud nädalavahetusel toimus Raplamaal traditsiooniline Lääne päästekeskuse koostööseminar vabatahtlikele päästjatele.

Koostööseminaril räägiti läbi olulisemad muutused operatiivinfo edastamisel, ennetuse põhitõed, uued fookused ning eesmärgid. Ülevaade anti ka uutest abivahenditest ja kõigil huvilistel oli võimalus neid ka kohe proovida. Asisemate teemade kõrval oli seminari tipphetkeks kindlasti parimate tunnustamine. Nagu juba mitme aasta jooksul kombeks, anti välja kaks säravat tiitlit – aasta tegija ning aasta tulija.

Kristi Kais, päästeamet / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 11. novembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: Tulekahju Kehtna vallas, Lellapere külas Täna (29.apr) öösel vastu laupäeva tuli teade, et Kehtna vallas, Lellapere külas põleb lahtise leegiga kõrvalhoone. Päästjate kohale jõudes selgus, et...
FOTOD: Ärev päästeteade Kehtnast, Kalbu külast 8. aprilli õhtul kella 20.00 paiku tuli ärev teade Kehtnast, Kalbu külast, kus esialgse info kohaselt oli süttinud põlema sotsiaalmaja, kus elavad see...
FOTOD: kulupõleng Rapla laualava lähistel Täna (28.03.17) kell 18:45 tuli teade, et Rapla lauluväljaku tagusel maa-alal põleb kulu. Süttinud oli ligi 100m laiune maariba. Päästjad reageerisid ...