Ajaloo ilu

Vesiroosi gümnaasiumi moeshow „Ajad ja ajastud“ ületas kogu koolipere ühisel pingutusel kõik senised rekordid. Nii osalejate, publikurohkuse kui ka kava pikkuse poolest.

12. novembril rullus kahe tunni jooksul laval lahti eepiline vaatemäng, mis algas suure pauguga, läbis erinevaid tsivilisatsiooniperioode ja kulges kaugesse määramatusse. Tulevikunägemuse viimasteks helideks jäid vaikuses kõlavad linnusirinad.
Suure paugu ja kauge tuleviku vahel kulgenud aastatuhandete jooksul said ahvidest inimesed, siis ilmusid kusagilt imepärased jumalad, ja kadusid. Jumalatelt inspiratsiooni saanud inimesed hakkasid järjest rohkem ilus-olemisele tähelepanu pöörama. Kuni lõpuks said inimestest robotid. Ja see ei toimunud tulevikus, vaid paraku on see aeg juba käes.
Kõik umbes 200 laval olnud osalejat olid kõvasti vaeva näinud. Ja mitte ainult riiete, soengu ja meigiga, vaid ka mõttetegevusega.

Kersti Saadlo, Rapla Vesiroosi gümnaasiumi huvijuht
Loe pikemalt 18. novembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

RVG ja RÜG saavad riigigümnaasiumi tulekuga uued n... Rapla vallavalitsus arutas 17. aprilli istungil Rapla ühisgümnaasiumi ja Rapla Vesiroosi gümnaasiumi tegevuse ümberkorraldamist. Eelnõus olid välja to...
Rapla Vesiroosi gümnaasiumi ootavad ees suured mu... Uue Rapla valla ühinemisläbirääkimiste käigus lepiti kokku, et iga läbirääkiv omavalitsus nimetab viis prioriteetset investeeringut, mida soovitakse t...
Soodast ja maisitärklisest kaunid jõuluehted Jõulud lähenevad kiiresti ja esimeste ettevalmistustega oleks arukas alustada juba nüüd. Poodides võis esimesi jõulutooteid leida juba enne novembritk...