Kohila langes CEV karikasarjast

Ajaloo teise euromängu pidanud Kohila võrkpalliklubi läks Euroopa tugevuselt teises karikasarjas CEV Cupil teist korda vastamisi Sloveenia möödunud hooaja finalisti Maribori Nova Branikuga. Sarnaselt oktoobri lõpus kodusaalis peetud avavaatusega Kohila naiskond ka võõrsil toimunud korduskohtumises geimivõiduni ei jõudnud, kuigi esimeses geimis oldi sellele väga lähedal.

Kohila naised kogusid tasavägiselt kulgenud avageimis 23 punkti. Teises ja kolmandas geimis saavutas Eesti võistkond 20 silma. Seega naaseb Kohila naiskond Sloveeniast 0:3 (-23, -20, -20) kaotusega. Ukraina leegionär Kateryna Dudnikova tõi Kohila esinduse resultatiivseimana 15 punkti. Nette Peit assisteeris 9 ja Laura Parts 8 punktiga. Mõlemad võistkonnad kogusid sulustamisega 8 punkti. Rünnakul avaldus võitjate selge ülekaal numbrites 51%-37%. Ka pallingu vastuvõtul oli mõnevõrra kindlam (47%-44%) Branik.
Kohila Võrkpalliklubi eurohooaeg sellega siiski läbi ei ole, sest detsembris jätkatakse mänge Euroopa tugevuselt kolmandas karikasarjas Challenge Cup. Kohila vastane selgub paarist, kus lähevad vastamisi Iisraeli ja Kosovo võistkond.
*
Küsimustele vastab Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra

Eesti võrkpalliliit / Foto: Siim Solman
Loe pikemalt 18. novembri Raplamaa Sõnumitest

 

Samal teemal

Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...
Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtim... Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpallik...