Seeriavõistluse teise etapi võitsid Kalda ja Saluma

lauatennis

Laupäeval, 14. novembril toimus lauatennise seeriavõistluse teine etapp Märjamaa spordiklubi auhindadele.

Turniirist võttis osa 47 mängijat. Meeste absoluutarvestuses sai esikoha Kalju Kalda, kellele järgnesid Ants Hendrikson ja Reino Ristissaar. Naiste absoluut­arvestuse kolm paremat olid Ketrin Salumaa, Riin Oviir ja Marika Kotka.
Kalju Kalda on võitnud senised kaks etappi ning asub üldarvestuses esikohal. Sarnaselt Märjamaa etapi tulemustega on ka üldarvestuses teisel ja kolmandal kohal vastavalt Hendrikson ja Ristissaar. Naiste konkurentsis moodustavad kahe etapi järel esikolmiku Marika Kotka, Ene Laur ja Ketrin Salumaa. 2015. aasta viimane etapp toimub 13. detsembril Alu spordiklubi auhindadele. Kokku on lauatennise seeriavõistlusel seitse etappi.

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman

Samal teemal

Valtu spordimajas selgusid maakonna meistrid lauat... Pühapäeval, 19. märtsil peeti Valtu spordimajas Rapla maakonna meistrivõistlusi lauatennises. Meistrid selgusid meeste ja naiste üksikmängus ning m...
Lauatennise hooaja lõpetas Ennu Soodla mälestusvõi... Traditsiooniliselt on pärast lauatennise seeriavõistluse viimast etappi tõmmatud hooajale joon alla Ennu Soodla mälestusvõistlusega. Tänavu oli see 27...
Seeriavõistluse võitsid Kalju Kalda ja Riin Ovii... Lauatennise seeriavõistluse hooaeg jõudis lõpule laupäeval, 2. aprillil Valtu etapiga. Seitsmest etapist koosnenud hooaja võitjaks krooniti meeste arv...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga