Kuidas toimida, et abi ruttu kohale jõuaks

Käes on aasta kõige pimedam aeg, aga olukorrad, kus vajame kiirabi, päästjaid või politseid, sellest ei küsi. Järgnevas loos anname ülevaate, mida on tehtud ja kuidas toimida, et abi jõuaks kiiresti ja eksimisteta kohale.
Hädaolukorras on iga sekund kallis. Kuna kõik hädaabikõned tehakse häirekeskusele, vastas ennekõike küsimustele häirekeskuse avalike suhete juht Jaana Padrik. Täiendasid Märjamaa päästekomando ja kiirabi töötajad ning Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.

Reet Saar / foto: häirekeskus
Loe pikemalt 2. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: Tulekahju Kehtna vallas, Lellapere külas Täna (29.apr) öösel vastu laupäeva tuli teade, et Kehtna vallas, Lellapere külas põleb lahtise leegiga kõrvalhoone. Päästjate kohale jõudes selgus, et...
Kodilas põles väetisehoidla Täna öösel kell 4.08 teatati päästeametile, et Rapla vallas Kodila külas põleb väetisehoidlas diislimahutist välja voolanud kütus. Lõuna päästekesk...
Päästeamet: Kevade algust tähistab tuleohtliku aja... Kevade ja ilusate ilmade saabudes on järsult tõusnud maastikutulekahjude arv (metsa- ja maastikutulekahjude üldarv märtsis oli 133, samas kui aprillik...