RÜG-i teekond digipöördeni jõudis edukalt lõpule

Kevadel alustas Rapla ühisgümnaasium kooliprojekti Samsung Digipööre raames ühe pilootkoolina teekonda digimuutuseni. Mitu kuud nähtud pingutus ja vaev kandis vilja, sest digipöörde finaalüritusel saadi auväärne tunnustus.

Usinad lugejad märkasid, et RÜG-i digipöörde tegemistel sai silma peal hoida ka Rap­lamaa Sõnumites. Edastati uudiseid sellest, mida tehti, millistes koolides ja asutustes käidi, kes käisid neil külas ning kuidas kaasatakse kogu kooli digipöörduma.
Eelmisel teisipäeval sai projekt ametliku lõpu Tallinnas, Lauluväljaku klaassaalis. Kaheteistkümnele pilootkoolile korraldatud lõpuüritusel näidati valminud töid ning tehti teatavaks võitja. Rapla ühisgümnaasium küll esimest kohta ei pälvinud, kuid võitis igati auväärse tunnustuse – publiku lemmiku tiitli. Auhinnaks olid kõigile kuuele tiimi liikmele Samsungi uued tahvelarvutid Galaxy Tab A.

Mariliis Vest / foto: erakogu
Loe pikemalt 9. detsembri Raplmaa Sõnumitest

Samal teemal

RVG ja RÜG saavad riigigümnaasiumi tulekuga uued n... Rapla vallavalitsus arutas 17. aprilli istungil Rapla ühisgümnaasiumi ja Rapla Vesiroosi gümnaasiumi tegevuse ümberkorraldamist. Eelnõus olid välja to...
SUUR GALERII: RÜG Moeshow 2016 5. veebruaril Rapla Ühisgümnaasiumis toimunud moeshow oli kahtlemta üks särav üritus. Seda nii visuaalselt, kui ka korralduslikult. Pikema ülevaate to...
Kehtna põhikooli tunnustati Archimedese kuldse õun... Eelmisel kolmapäeval oli Tallinnas Õpetajate Majas pidulik üritus „Archimedes tunnustab“. Tänuüritusel anti välja kolm kuldõuna, millest ühe pälvis he...