Alus kogunesid Lääne prefektuuri paremad sulgpallurid

Kolmapäeval, 9. detsembril toimusid Alu spordihoones politsei Lääne prefektuuri meistrivõistlused sulgpallis.
Võistluste korraldaja Raido Galjaev ütles, et iga aastaga jääb osalejaid vähemaks ning tänavu võttis osa seitse meest, kuus naist ning neli segapaari. Enne võistluste algust võis meeste arvestuse favoriidiks pidada Mihkel Karjamaad (Hiiumaa), kes võitis turniiri kolmel eelmisel aastal. Tegelikult saavutas esikoha aga Paikuse politseikooli esimese aasta kadett Koit Kaupmees. Ta alistas viis vastast ning jäi alla ainult Raido Galjaevile (Rapla). Teise koha sai Tenno Lauri (Hiiumaa) ning kolmas oli Mihkel Karjamaa.
Sarnaselt meeste turniiriga mängisid ka kõik naised omavahel läbi. Esikohaga väljus konkurentsist Kaie Nurmsalu (Rapla), kellele järgnesid Moonika Raudsepp (Hiiumaa) ning Serle Lindre (Rapla). Segapaarismängus osutusid Lääne prefektuuri meistriteks Serle Lindre – Nigolas Saarnak. Teise koha said Kaie Nurmsalu – Raido Galjaev ja kolmandad olid Triinu Laos – Koit Kaupmees. Üle-eestilised politsei meistrivõistlused sulgpallis toimuvad järgmise aasta mai lõpus Hiiumaal.

Siim Jõgis / foto: erakogu

Samal teemal

Selgusid maakonna meistrid sulgpallis Rapla sulgpalliklubi Valge Hani korraldas maakonna meistrivõistlusi teist aastat. Meistrivõistluste rütmis möödusid kaks pikka päeva Sadolini spord...
Olümpiapronks Allar Raja võitis politseinike sulg... Möödunud nädala reedel, 9. detsembril toimus Alu spordihoones politsei- ja piirivalveameti Lääne prefektuuri sulgpalliturniir. Meeste konkurentsis võt...
Rapla-Kehtna maanteejooksu kiireimad olid Sander ... Siim Jõgis. Pühapäeval, 7. augustil toimus viiendat korda Konsumi Rapla-Kehtna maanteejooks. Rapla ühisgümnaasiumi juurest alguse saanud võistlus j...