6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSPriit Kärsna tunnistati raamatukogude sõbraks

Priit Kärsna tunnistati raamatukogude sõbraks

Seekord ei olnud kahtlust, kes pälvib Rapla keskraamatukogu poolt aasta lõpus välja antava tiitli raamatukogude sõber. Et tiitli saab Vigala vallavanem Priit Kärsna, oli selge juba aasta alguses.

Rapla maakonna raamatukogud vahetasid aasta alguses ühiselt raamatukogude tarkvaraprogrammi. Pealtnäha lihtne samm osutus ootamatult keeruliseks ja aeganõudvaks. See tähendas pikki vaidlusi, kirjavahetust ja mitmepoolseid läbirääkimisi. Kõige rohkem nõudis aega ja vaeva raamatukogude endi poolt sisestatud andmete kättesaamine UraniaCOM OÜ riigi toel arendatavast ja hallatavast tarkvaraprogrammist Urram.
„Eesmärk oli normaalselt tööd jätkata,“ meenutas keskraamatukogu juhataja Õie Paaslepp, miks tarkvaravahetus ette võeti. „Saime seda teha ainult koostöös Raplamaa Omavalitsuste Liiduga. Kõige tugevamalt pani õla alla Priit Kärsna,“ rääkis Õie Paaslepp tänukirja üleandmisel.
„Muudatusi on vahel vaja teha, aga sellel on mõtet siis, kui ka sisuliselt midagi muutub,“ ütles Priit Kärsna oma tänukõnes. „Kui näen, et saan midagi ära teha… Mul on hea meel, et sellest ka midagi muutus,“ ütles ta ja tänas omalt poolt rahvusraamatukogu abi eest.

Inge Põlma / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 16. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare