Avo Kull oli kirjanduskonkursil taas edukas

10 000-eurose auhinnafondiga kirjanduskonkursile “Bestseller” laekus 111 käsikirja, millest sõeluti välja 20 paremat. Nende seas oli ka Avo Kulli romaan „Must klaasmaja“.

Kirjastuse Pilgrim juhi Tiina Ristimetsa sõnul said žüriilt võrdseid hindeid kuue autori käsikirjad, rääkis Avo Kull. Seepärast otsustati jätta lugejate otsustada, millisest saab bestseller, aga auhinnalised kohad jagati välja põnevuskriteeriumi järgi. „Minule tuli teine koht koos viiesaja euroga,“ ütles Kull.
Oma uut romaani iseloomustab autor nii: „[See] keskendub kahele teemale, millest mehed mõtlevad. Teine neist on raha. Eesti maarahva elust on kirjutatud palju, pikalt ja hästi. Mina sellest ei kirjuta, sest ei valda teemat. Hästi saab kirjutada asjadest, millest autoril on hea ülevaade ja selge arusaam.

Piret Linnamägi
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Tervisedenduse ajalugu sai kaante vahele Kuu keskel esitles maakonna tervisedenduse spetsialist Ülle Laasner sotsiaalministeeriumis raamatut „Paikkonna tervisedendus 20“. Tänavu tähistas terv...
Elutargad ja tegusad kaheksakümnesed kaksikvennad... 14. detsembril said kaksikvennad Arvo ja Ahto Vallikivi 80-aastaseks. Juubeleid peavad nad koos, sünnipäevi mitte. „Meid on selleks juba liiga palj...
Kristiina Karivere andis muude tegemiste kõrvalt v... Suure tõenäosusega on paljud Rapla ja ka maakonna inimesed kuulnud nime Kristiina Karivere. Kes seostab teda Madhouse’iga, kes ettevõttega MTÜ Väärt R...