PERH-i koondamised võivad ka Rapla haiglat puudutada

Eelmisel nädalal levis ajakirjanduses teade, et sotsiaalministeerium on teinud kahele Eesti regionaalhaiglale, Tartu Ülikooli kliinikumile ja Põhja-Eesti Regionaalhaiglale (PERH) ülesandeks kärpida töötajate arvu. Nädala eest levinud teadete kohaselt peab PERH järgmisel aastal koondama kaheksakümmend töökohta. Kuna Rapla haigla kuulub PERH-i alla, siis on võimalik, et koondamised võivad puudutada ka Raplat.

Kindel see siiski veel ei ole. Rapla haigla juhataja Aivar Tooming ütles, et praegu ei oska ta öelda, kas ja kui palju peab Rapla haigla töötajaid koondama, kuid pikemas perspektiivis on see võimalik. Ta avaldas teisipäeva hommikul lootust, et mõningast selgust saab samal päeval PERH-is toimunud kohtumistel. Samuti ütles Tooming, et töökohtade koondamine sõltub ka sellest, kuidas Rapla haigla suudab korraldada oma IT-süsteemid ja raamatupidamise.
Endine Rapla haigla juhataja ja praegune PERH-i projektijuht Meelis Roosimägi ütles, et tema hinnangul senine jutt koondamiste kohta puudutab ainult Põhja-Eesti Regionaalhaiglat ennast. “Rapla haigla on eraldiseisev juriidiline isik ja minu teada koondamised Rapla haiglat ei puuduta,” ütles Roosimägi.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kartke elavaid, mitte surnuid Siim Jõgis / foto: Siim Solman Üks raskemaid sündmusi inimese elus on, kui siit ilmast lahkub tema ema. Sel hetkel peatub aeg ja tuleb koguda mõtteid...
Kahe arsti valves hoidmine Rapla EMO-s on haigla ... Raplamaa Omavalitsuse Liidu täiskogu istungil tutvustasid SA Raplamaa Haigla esindajad, haigla juhataja Kaire Aadamsoo ja dr Aili Laasner maakonna hai...
Üldkirurgia säilib Rapla haiglas ka edaspidi Eelmisel aastal tehti Raplamaa haiglas 799 väiksemat ja suuremat operatsiooni. Milliseid teenuseid SA Raplamaa Haigla patsientidele veel pakub, selles...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga