Tervisedenduse ajalugu sai kaante vahele

Kuu keskel esitles maakonna tervisedenduse spetsialist Ülle Laasner sotsiaalministeeriumis raamatut „Paikkonna tervisedendus 20“. Tänavu tähistas tervisedendus Eestis oma 20. sünnipäeva ning raamat ongi just selle auks välja antud.
Aastal 1995 koolitati välja ja rakendati igas maavalitsuses tööle tervisedenduse spetsialist. Sellega loodi üleriigiline võrgustik. Raamat, mille ettevalmistus algas selle aasta märtsis ja koostamine augustis, koondab kõik, mis tervisedenduse valdkonnas ära on tehtud.

Katri Reinsalu
Loe pikemalt 23. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Ülle Laasner krooniti lauamängude mitmevõistluses ... Laupäeval, 12. märtsil toimusid Pärnumaal Tihemetsas lauamängude mitmevõistluse Eesti meistrivõistlused. Rapla maakonna sportlastest tegi seal parima ...
Elutargad ja tegusad kaheksakümnesed kaksikvennad... 14. detsembril said kaksikvennad Arvo ja Ahto Vallikivi 80-aastaseks. Juubeleid peavad nad koos, sünnipäevi mitte. „Meid on selleks juba liiga palj...
Avo Kull oli kirjanduskonkursil taas edukas 10 000-eurose auhinnafondiga kirjanduskonkursile “Bestseller” laekus 111 käsikirja, millest sõeluti välja 20 paremat. Nende seas oli ka Avo Kulli roma...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga