Avis Rapla kaotas Cramole võideldes

Teisipäeval, 29. detsembril pidas Avis Rapla 2015. aasta viimase kohtumise, kui kodusaalis võõrustati Alexela KML-is kaotuseta jätkavat BC Kalev/Cramot.

Mängijate liikumisest ning vigastustest tingituna oli Avis Rapla koosseisus mitmeid muudatusi. Korvialuste mängijate „põua“ tõttu võis eeldada, et Kalev/Cramo võtab kiirelt oma, kuid Avise mehed arvasid teisiti.

Rapla korvpallikool / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest

 

Samal teemal

Laane ja Paasoja aitasid Eesti võidule Rootsi üle... Eesti korvpallikoondis pidas selle suve ainsa koduse kontrollkohtumise esmaspäeval, 24. juulil Kalevi spordihallis, kus alistati Rootsi 77:72 (35:45)....
FCR Media/Rapla KK tõi kulla Raplasse Laupäeval, 22. aprillil toimus Tallinna Ülikooli spordisaalis Eesti meistrivõistluste neljas finaalkohtumine FCR Media/Rapla KK ja KK Tallinna Ülikool...
FOTOD: Avis Utilitas Rapla kindlustas koha poolfin... Esmaspäeval, 17. aprillil kohtus Avis Utilitas Rapla korvpallimeeskond kolmandas veerandfinaalseeria mängus kodusaalis BC Valga/Valka Maks&Moorits...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga