Kivi-Vigala maadlejad valmistuvad uueks aastaks

Vigala vald võib uhkustada mitme eduka maadlejaga. Tuntuim on neist ehk Ardo Arusaar, kes sai Londoni olümpiamängudel kaheksanda koha ning sihib nüüd võimalust seda parandada Rio mängudel 2016. aasta augustis.

Samal ajal käivad maadlus­treeningud nii Vana-Vigalas kui ka Kivi-Vigalas, et kasvatada peale uus põlvkond edukaid maadlejaid. Raplamaa Sõnumid käis maadlusklubi Juhan Kivi-Vigala treening­grupi 2015. aasta viimasel kogunemisel, et heita pilk nende tegemistele.
Jõulu- ja pühadeaeg on noortele maadlejatele tavapäraselt rahulik aeg. Talvisel jõuluvaheajal tavaliselt treeninguid ei toimu. “Vaheaeg ongi puhkamiseks,” ütles Kivi-Vigala noorte maadlejate treener Jüri Nisumaa (29). Sel aastal tehti aga erand ning üks treening toimus ka jõulude ja aastavahetuse vahelisel ajal. Esmaspäeva, 28. detsembri pärastlõunal tuli maadlusvõtteid harjutama kaheksa noort sportlast.
Nisumaa rääkis, et Kivi-Vigala treeninggrupis on tal nimekirjas 25 õpilast, kuid regulaarselt käib treeningutel kohal neist kümme. Aga need, kes käivad, ei ole seal ainult oma näo näitamiseks, vaid treenivad isuga.

Siim Jõgis / foto: Jaak Kadarik
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Maadlejate hea esinemine Soomes ja Saksamaal Soomes Kouvolas toimunud rahvusvahelisel UWW kalendriturniiril kreeka-rooma maadluses saavutas Kehtna maadlusklubis Hammerlock treeninud ja Audentese ...
Terve elu maadluse keskel – Harri Koiduste Ei möödu naljalt ühtegi aastat, kui MK Juhan ei tõuse Eesti maadluse meistrivõistlustel võidetud medalite arvult edukaimaks klubiks. Esikoht võideti k...
Maadlusliit nimetas MK Juhan parimaks maadlusklubi... Eesti maadlusliit tunnustas neljapäeval, 15. detsembril parimaid maadlejaid ning Rapla maakonda tuli sealt kaks tunnustust. Esiteks kuulutati parimaks...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga