Komlanvi soovib õpetada prantsuse keelt ja mängida koos noortega jalgpalli

Kohila avatud noortekeskuses töötav vabatahtlik Komlanvi Dotche tuli Kohilasse Prantsusmaalt, aga sündinud on ta Lääne-Aafrikas Togos.

Kohila avatud noortekeskus on tegutsenud 2003. aastast, kuid selle eelkäija Kohila laste päevakeskus alustas oma tööd juba 1998. aastal. 2004. aastast Turu tänaval, endise kudumistsehhi silmkoe ruumides tegutsev noortekeskus on aastatega saanud aina populaarsemaks nii noorte kui ka Eestisse tulevate vabatahtlike seas.
Sel sügisel sai kaheksa aastat sellest, kui Kohilasse saabus esimene vabatahtlik. Selle aja jooksul on noored saanud tutvuda vabatahtlike kaudu Ukraina, Prantsusmaa, Hispaania, Armeenia, Sitsiilia ja Moldova kultuuriga.
3. novembri õhtul jõudis hilise lennuga Tallinna lennujaama 25-aastane Prantsusmaa noormees Komlanvi Dotche.

Tessi Ilustrumm
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Esimese ettepaneku tegija võib jääda raha ja ühin... Kuigi Kohila vald tegi naabritele ühinemisettepaneku varem kui keegi teine maakonnas, jääb ta rahandusministeeriumi kinnituse kohaselt nüüd ühinemisto...
Maavanem lükkas Kohila Rail Balticu ettepanekud en... Kohila vald pakub endiselt Rail Balticu planeerijaile oma abi, et selgitada välja, kui palju elanikke raudtee ehitusele tegelikult ette jääb. Planeeri...
Rail Baltic jätab Raplamaal suurulukitele seitse ü... Vivika Veski Raplamaal hakkavad suurulukid planeeringu järgi üle Rail Balticu raudtee pääsema seitsmes kohas, neist kuues ökodukti kaudu, osa loodu...