Aastalõputurniiril osaleb kaheksa Raplamaa võistkonda

0

Kolmapäeval, 16. detsembril saab Tallinnas Kalevi spordihallis alguse traditsiooniline jalgpalli aastalõputurniir. Kolmeteistkümne mängupäeva jooksul võtab võistlustest osa kaheksa Raplamaa võistkonda.
Kõige esimesena astub võistlustulle RJK Märjamaa meeskond, kes osaleb IV liiga 1. turniiril. See on ühtlasi ka terve aastalõputurniiri esimene võistlus. RJK Märjamaa vastasteks B-alagrupis on Tabasalu JK Charma II, FC Helios Võru ja Tallinna FC Majandusmagister. Turniiri võitja selgub 16. detsembri õhtul finaalis. Lisaks esindavad Raplamaa jalgpallikooli 2003. ja 2002. aastal sündinud poisid ning 2001. aastal sündinud tüdrukud.
III liiga teisel turniiril osalevad Raplamaa JK Atli ja FC Lelle. 21. detsembril peetaval maakoolide turniiril osaleb Kehtna põhikool. 27. detsembril leiab esmakordselt aset maakonna meistrite turniir. Seal on Raplamaaga ühes alagrupis Jõgevamaa, Võrumaa, Järvamaa ja Läänemaa. Raplamaa jalgpallikooli juht Taavi Tüvist ütles, et sellel turniiril esindab meie maakonda Rapla JK Atli. Aastalõputurniiri viimane mängupäev on 30. detsember, kui selgub võitja meeste meistriliiga turniiril.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman