9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Avis Raplale Balti liigas neljas võit

FOTOD: Avis Raplale Balti liigas neljas võit

1.detsembril pidas AVIS Rapla kodumängu Balti liigas, vastaseks Läti pealinna esindus Barons/LDz. Riia külastusest oli AVIS Raplal Baronsi üle võit kirjas, kuid kindlasti oli neljast ameeriklasest ja kaheksast lätlasest koosneval tiimil plaan Raplast revanš koju viia.
AVIS Rapla mängijad olid aga teist meelt ning soovisid ise teistkordselt võidupunktid Baronsi üle kirja saada. Kohtumise esimese korviga haarati liidripositsioon ning ette rutates võib öelda, et seda käest ei antud kohtumise lõpuni. Siiski ei saa öelda, et kohtumine olnuks täielikult ühepoolne.
Esimese veerandi lõpul juhtis kodumeeskond küll 17:8, kuid poolajale minnes oli vahe sama 35:26. Kohtumise kolmanda vaatuse jooksul suurendas AVIS Rapla vahet veelgi ning viimasele veerandile mindi vastu numbritega 60:44. Rapla edu oli külaltki kindel, kuid samas kergemalt hingata ei lastud. Barons pööras viimased 10 minutit enda kasuks, kuid kohtumise saatusesse see muutust ei toonud.
AVIS Rapla noppis koduväljakul 74:62 võidu, mis oli Balti liiga turniiritabelis neljandaks. Triobet Balti liiga ja Alexela KML peale kokku on kaotuseta mängitud alates 6.novembrist ning taskus seega 7 järjestikust võitu!
AVIS Rapla parimad skoorijad olid Bubalo 17p, Kajupank 15p ja Brooks 12p.

Rapla KK / fotod: Siim Solman

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare