Kohila naiskond langes eurosarjast välja

0

Esimest hooaega Euroopa karikasarjades CEV Cup ja CEV Challenge Cup osalenud Kohila võrkpallinaiskond end kummaski sarjas teise ringi murda ei suutnud.

CEV Challenge karikasarja 1/32 finaali korduskohtumises tuli eelmise nädala neljapäeva õhtul Iisraelis vastu võtta kaotus kohalikult naiskonnalt Hapoel Kfar Saba tulemusega 0:3 (19:25, 10:25, 22:25). Kuldne geim kaotati sealjuures 8:15 ning seega langes Kohila karikasarjast välja. Kodumängus oli Kohila peale jäänud 3:1 (25:20, 13:25, 25:14, 26:24) ja see oli klubi esimene võit Challenge Cupi sarjas.
Kohila peatreener Peeter Vahtra ütles, et oma koduväljakul mängides pani Hapoel Kfar Saba naiskond juurde igas mänguelemendis. “Meil ei lastud mängida, sest nad olid kaitses nii head,” rääkis Vahtra Iisraelis toimunud mängu kohta. Kohilal oleks piisanud edasipääsuks kahe geimi võitmisest, kuid vastaste väljakul ei õnnestnud võita ühtegi. “Neil õnnestus iga asi nii hästi, et meile ei jäänud variantigi,” ütles Vahtra.
Peatreeneri sõnul on muidugi kahju, et pärast head esitust Kohilas ei suutnud naiskond end Iisraelis järgmisesse ringi murda. Positiivse mälestusena esimesest eurohooajast jääb Kohilale kindlasti 3:1 võit iisraellannade üle koduväljakul.
“Midagi ei ole teha. Sellest paarist pääses edasi parem naiskond,” ütles Vahtra. Ühe põhjusena, miks Kohila ei suutnud edasi pääseda, tõi Vahtra välja väheste rahvusvaheliste mängude hulga. “Selleks, et jõuda Euroopa karikasarjades kaugemale, peab olema rohkem rahvusvahelist kogemust,” ütles ta.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman