Komlanvi soovib õpetada prantsuse keelt ja mängida koos noortega jalgpalli

0

Kohila avatud noortekeskuses töötav vabatahtlik Komlanvi Dotche tuli Kohilasse Prantsusmaalt, aga sündinud on ta Lääne-Aafrikas Togos.

Kohila avatud noortekeskus on tegutsenud 2003. aastast, kuid selle eelkäija Kohila laste päevakeskus alustas oma tööd juba 1998. aastal. 2004. aastast Turu tänaval, endise kudumistsehhi silmkoe ruumides tegutsev noortekeskus on aastatega saanud aina populaarsemaks nii noorte kui ka Eestisse tulevate vabatahtlike seas.
Sel sügisel sai kaheksa aastat sellest, kui Kohilasse saabus esimene vabatahtlik. Selle aja jooksul on noored saanud tutvuda vabatahtlike kaudu Ukraina, Prantsusmaa, Hispaania, Armeenia, Sitsiilia ja Moldova kultuuriga.
3. novembri õhtul jõudis hilise lennuga Tallinna lennujaama 25-aastane Prantsusmaa noormees Komlanvi Dotche.

Tessi Ilustrumm
Loe pikemalt 31. detsembri Raplamaa Sõnumitest