Vändra liin jätkab uue vedajaga

1

Taisto Liinid OÜ lõpetab aasta lõpus bussiliinil Vändra-Järvakandi-Rapla-Kohila-Tallinn sõitmise, kuid juba uue aasta esimesest päevast alustab samal liinil Rapla Bussipark OÜ.
Kaks korda päevas Vändrast läbi Raplamaa Tallinnasse kulgev buss on eriti oluline Järvakandi inimestele, sest lisaks sellele ühendab Järvakandit Raplaga veel ainult üks bussiliin, kus buss liigub küll neli korda päevas, kuid väljub esimest korda alles pärast kella üheksat hommikul, mistõttu sellega näiteks tööle või kooli enam ei jõua. Seetõttu olid Järvakandi inimesed mures, kui Taisto Liinid OÜ teatas, et lõpetab liini 735 Vändra-Tallinn teenindamise, kuid tuleviku kohta mingit infot leida ei olnud. Aasta lõpus jõudis teave liini jätkamise kohta uue vedajaga siiski ka Järvakandi vallavalitsuse kodulehele.
Liini nr 735 buss väljub igal hommikul Järvakandist kell 7.12, jõuab Raplasse 7.50, Kohilasse 8.13 ja Tallinnasse kell 9. Pärastlõunane buss väljub Järvakandist kell 16.37.
Raplast Järvakandi poole asub liini 735 buss teele kell 14.20 ja 20.20.
Tegu on kommertsliiniga.
Nüüdsest Vändra-Tallinna liinil nr 735 sõitev Rapla Bussipark OÜ teenindas varem Rapla maakonnaliine, kuni tänavu suvel võttis need üle uue hanke võitnud Hansa Bussiliinid.

Vivika Veski / foto: Jaak Kadarik

uuemad vanemad enim hinnatud
Aivar Assafrei
Külaline
Aivar Assafrei

Tore on,et bussiliin alles jäi,sest Järvakandit teenindab ja ühendab Vändraga ainukesena.Olen ise ka bussijuht ja ütlen,et võiks olla ka veel liin Vändra ja Järvakandi vahel.Olen reisijate käest kuulnud,et läheb kaks päeva kui Vändras käija Järvakandist bussiga.Selle lahendus oleks Hansabussi liin nr 97-2.Kas või kaks korda nädalas.Praegu käib Kõnnuveskisse tööpäeviti kell 11.45