FOTOD: Raske avarii Rapla lähistel

Politsei sai väljakutse Tallinna-Rapla-Türi tee 53. kilomeetril on toimunud liiklusõnnetusele kell 15.05. Esialgsetel andmetel sõitis Türi suunas liikunud sõiduautole Audi tagant otsa teine sõiduauto Audi, mis seejärel põrkas kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Opel. Õnnetuse põhjustanud Audi roolis oli 21-aastane mees, kellel puudus vastava kategooria juhtimisõigus.
Õnnetuses said viga Opelis sõitnud 44-aastane ja 74-aastane mees. Lisaks sellele toimetati haiglasse õnnetuse põhjustanud sõiduki juht, kes esialgsetel andmetel võis olla joobes. Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab välja menetlus.
Õnnetuspaigas oli politseinike sõnul tee libe. Politsei tuletab liiklejatele meelde, et teeolud nõuavad juhtidelt suuremat ettevaatlikkust ja nii kiiruse kui ka sõiduvõtete valikul tuleb sellega arvestada.

 fotod: Siim Solman

Samal teemal

Ohutu liiklemine on igaühe õigus ja kohustus! Margus Kaldma, Rapla politseijaoskonna patrullitalituse juht Politseitööga saab mingil määral mõjutada liiklejaid seaduskuulekalt käituma, kuid tegel...
FOTOD: Tulekahju Kehtna vallas, Lellapere külas Täna (29.apr) öösel vastu laupäeva tuli teade, et Kehtna vallas, Lellapere külas põleb lahtise leegiga kõrvalhoone. Päästjate kohale jõudes selgus, et...
FOTOD: Ärev päästeteade Kehtnast, Kalbu külast 8. aprilli õhtul kella 20.00 paiku tuli ärev teade Kehtnast, Kalbu külast, kus esialgse info kohaselt oli süttinud põlema sotsiaalmaja, kus elavad see...

2 kommentaari FOTOD: Raske avarii Rapla lähistel

 1. Jalutaja ütleb:

  kui lohh täis peaga ja lubadeta sõidab, siis nulltolerants, avalik poomine ehk aitab.
  0  0
 2. Janno ütleb:

  Sellised liiklusõnnetused mõjuvad inimesele rängalt. Läheb aega, enne kui kergem hakkab. Olge liikluses ettevaatlikud.
  0  0

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga