Kodulaoolane jätkab õpilaste kodu-uurimiskonkursi tööde avaldamist

Kodulaoolane jätkab õpilaste kodu-uurimiskonkursi tööde avaldamist. Seekord on lugeja ees Kehtna põhikool 5. klassi õpilase Rain Verrevi “Meie pere lugemisvara läbi aegade” ja Rapla ühisgümnaasium õpilased Laura Marleen Reissare “Minu vanaema Asta Reissare lugu”.

Loe pikemalt 6. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

Samal teemal

RS lisa: Koduloolane – Küla ajaloo uurimises... Liivi Aarma Raikküla kant Raikküla, Kabala, Hiie­nurme, Lellapere, Järvakandi, Vahakõnnu Raikküla asustuse põlise ajaloo kohta leiame kinnitust Läti...
Lisaleht Koduloolane: Rapla vald ja Kodila 1905. a... Jüri enda küpsemine Kui ma 1905. a sündmusi pean meele tuletama, siis ei saa eelsündmustest kuidagi vaikides mööda minna, muidu jääks mõnigi asi ar...
Koduloolane: Muistse Harju ristimine 1219-1220 / ... Muistse Harju ristimine 1219-1220 Sellel aastal ilmunud Tõnu Raidi raamat „Harjumaa ristimine 1219-1220“ on teos, mis võimaldab eestlastel lugeda e...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga