Rapla hokiklubi jäi alla Sinimäele

Pühapäeval, 3. jaanuaril jõudis lõpule Eesti saalihoki esiliiga esimene ring. C-alagrupis mängiv SK Rapla on turniiritabelis viimasel viiendal kohal, olles seni kaotanud kõik neli kohtumist.

Siim Jõgis / foto: Siim solman
Loe pikemalt 6. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

Samal teemal

Kaitseliidu Rapla malev jäi põhiturniiril võiduta... Möödunud nädalavahetusel jõudis Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskonna jaoks lõpule meistriliiga põhiturniir. Esimest hooaega Eesti kõrgeimal tas...
Venelannad lahkusid Raplast ka teist korda võidug... Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond on käesoleval hooajal Eesti kõrgliigas pidanud kuus kohtumist ning kõik on lõppenud kaotusega. Võitu ei too...
FOTOD: Tehniliselt paremad venelannad võitsid Rapl... Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond jätkas mänge Eesti meistrivõistlustel, kuid kaotuste seeriale punkti panna ei suudetud. Hooaja teises kodum...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga