Rapla saalihokinaiskond alistas Arenculle

Eesti meistrivõistlused jätkusid Kaitseliidu Rapla maleva saalihoki naiskonna jaoks laupäeval, 9. jaanuaril mänguga Arenculle vastu. Kehras peetud kohtumise võitis Rapla naiskond tulemusega 6:0.
Kolm väravat sai enda nimele Mai Laurimaa. Ühe lisasid Evelyn Gold ja Mary Penter ning üks värav märgiti protokolli vastaste omaväravana.

Siim Jõgis / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 13. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kaitseliidu Rapla malev jäi põhiturniiril võiduta... Möödunud nädalavahetusel jõudis Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskonna jaoks lõpule meistriliiga põhiturniir. Esimest hooaega Eesti kõrgeimal tas...
Venelannad lahkusid Raplast ka teist korda võidug... Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond on käesoleval hooajal Eesti kõrgliigas pidanud kuus kohtumist ning kõik on lõppenud kaotusega. Võitu ei too...
FOTOD: Tehniliselt paremad venelannad võitsid Rapl... Kaitseliidu Rapla maleva saalihokinaiskond jätkas mänge Eesti meistrivõistlustel, kuid kaotuste seeriale punkti panna ei suudetud. Hooaja teises kodum...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga