Haldusreform jätkub tõenäoliselt konsultandi abil

Arvestades segast seisu maakonnas, kus risti-rästi on tehtud koguni viis ettepanekut ühinemisläbirääkimiste alustamiseks, loodavad Raplamaa omavalitsused saada rahandusministeeriumilt loa kasutada konsultandi abi enne ühinemisettepanekutele vastuste saamist. Konsultandi töö eest tasub sellisel juhul rahandusministeerium.

Haldusreform oli päeva põhiteema esmaspäeval Märjamaal toimunud vallavanemate kogus. Arutelu juures viibis ka Tallinna Ülikooli riigiteaduste instituudi avaliku poliitika professor Georg Sootla, kes hakkaks rahandusministeeriumi loal nõustama Raplamaa omavalitsusi haldusreformi osas.

Inge Põlma
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Varjujäämise tähelepanek Mida lähemale haldusreformi jõustumine jõuab, seda rohkem tekib mitmesuguseid tähelepanekuid tulevaste muutuste osas. Viimase kuu aja sündmustele m...
Maavalitsuse ülesannete ülemineku otsustavad praeg... Teatavasti sulgevad 2018. aasta 1. jaanuarist oma uksed kõik Eesti viisteist maavalitsust. Seetõttu on üles kerkinud küsimus, kes nende senised sisult...
Valitsus otsustas, et Juuru sundühendatakse Täna kinnitas valitsus haldusterritoriaalse korralduse muudatused, mis puudutas ühtlasi valitsuse poolt varem tehtud ettepanekut sundühendada Juuru va...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga