Kohilas oli tihe võrkpallinädal

Kohilas toimus aasta esimesel nädalal esmaspäevast neljapäevani 1.-12. klassi õpilastele võrkpallilaager, millest võttis kokku osa ligi 80 noort.
Esmaspäeval ja teisipäeval tegime teatevõistlusi ja mängisime saalis palli, kolmapäeval käisime Jurmalas Livu veepargis ning neljapäeval toimus püüdmis- ja võrkpallivõistlus Kohila Noortekap. Mängud peeti kolmes liigas: 1.-3. klass, 4.-6. klass ja 7.-12. klass.

Ingrid Kangur, treener / foto: erakogu
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kohila tüdrukud ja poisid tulid Eesti meistriks Kohilas toimus 26. ja 27. mail kaks suurt vabariiklikku turniiri: reedel Mikroliiga võrkpallifestival 1.-3. klassidele ning laupäeval Eesti MV U12 van...
Kohila VK/E-Service jõudis meistritiitlist ühe võ... Kohila VK/E-Service võib kindlustada Eesti meistritiitli reedel, 7. aprillil, kui kodusaalis võõrustatakse Tartu Ülikool/Eedenit. Kolme võiduni mängit...
Kohila alustas neljanda järjestikuse tiitli jahtim... Kolmapäeval, 22. märtsil tehti naiste meistriliigas algust finaalseeriaga, millest võtavad osa neljandat järjestikust tiitlit jahtiv Kohila võrkpallik...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga