Panda restoran on ametlikult avatud

Reedel jõudis lõpuks kätte päev, mil Raplas Rappeli keskuses avas oma uksed Aasia restoran Panda. Seda sündmust on omanikud juba detsembrist saati oodanud.
Ametlikult sai eksootilisi palasid tulla nautima kell 11. Pidulikke kõnesid pidama ei hakatud, vaid kergitati võre ukse eest üles ja jäädi ootusärevalt esimesi külastajaid ootama. Ukseavas meelitas möödujate pilke päevapakkumistega infotahvel.
Esimesi uudistajaid õnneks kaua ootama ei pidanud. Nii mõnegi külastaja suust võis kuulda kiidusõnu toidu maitse kohta. Lisati, et portsjonid on mehised ning kõhu saab igatahes täis. India, Hiina ja Tai roogi saab nautida kohapeal, aga soovi korral ka kaasa osta.
Katri Reinsalu / foto: Siim Solman

Samal teemal

Minna marmelaad pälvis parima talutoidu konkursil... Stina Andok Eestimaa Talupidajate Keskliit tunnustas käesoleval aastal esimest korda korraldatud konkursil “Parim talutoit 2016” kodumaiseid tootja...
Rappeli keskuses saab peagi Aasia toitu maitsta Rappeli keskuses on Tallinna maantee poolses otsas asuva ruumi aknad kaunistatud uute kleebistega ja möödujaid vaatab pildilt sõbralik pandakaru. Ruum...
Koolitoidu järelevalve põhirõhk oli sel korral ko... Iga viie aasta tagant käib grupp spetsialiste koolides uurimas, kuidas on neil lood koolisöögi ning kokkade töötingimustega. Sarnaseid ringe tehakse k...