11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSFOTOD: Ohtlik lumevall sai vabatahtlike abil madalamaks

FOTOD: Ohtlik lumevall sai vabatahtlike abil madalamaks

Rapla inimesed on Swedbanki maja juures asuvat ristmikku juba ammu ohtlikuks kutsunud. Mõlemal pool teed asuvad parkimiskohad on tihti suurte autode poolt hõivatud. See aga tähendab, et ülekäiguraja ületamist ootavad inimesed ja eriti just väikesed lapsed võivad autojuhile märkamatuks jääda.

Talvisel ajal on asja veel eriti hulluks muutnud ülekäiguraja juurde tekkinud suur lumevall. Autojuhi silmade kõrguselt vaadates on peaaegu võimatu selle tagant tee ületamist ootavat pisikest koolijuntsut märgata.

Ühel pool teed asuv kommipood on ennegi lapsi ligi meelitanud. Rapla ühisgümnaasium jääb aga teatavasti teisele poole teed ja nii lapsed just seda ülekäigurada tihti ka kasutavad.

Kõrged lumevallid on aga lapsevanemates suurt muret tekitanud. Täna keskpäeval viskasidki kaks AkzoNobeli töötajat lumelabidad auto pagasnikusse ja tulid Tallinna maantee äärde valla tööd tegema. „Ega see meie töö ei ole,“ ütlevad nad isegi. Aga mure laste ohutuse pärast on suur.

Hiiglaslik kuhi visatakse kiirete liigutuste saatel veidigi madalamaks, et oleks lootust selle tagant ka väikeseid lapsi märgata. Sama tehti ka ühe Mahlamäe poole jääva ülekäiguraja juures.

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman

6 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare