Mick Pedaja, atmosfäärid ning suured ja laiad kajad

0

Taban Micku tema kõige loomulikumast keskkonnast – parasjagu harjutab ta Rapla kultuurikeskuse kammersaalis järgmise päeva live-esinemiseks.  Enne jutuajamist jagame pikka ja sooja kallistust, vanade pinginaabritena tunneme teineteist hästi. Aastad on möödunud ja mõneti tuleb üllatusena mullegi, millega noor ja üdini andekas Mick tegeleb.

Mick Pedaja (22) on noor muusik, kelle tegemised on viinud teda põnevate väljakutseteni – nii „Eesti otsib superstaari“ saatesse kui ka Eurovisionile. Hetkel tunneb Eesti rahvas teda tänu Eesti Laulu konkursile, kus ta poolfinaalis osaleb enda loodud lauluga „Seis“. Harutagem lahti aastad, mis vahele on jäänud, ning saagem täpsemalt teada, kes on Mick.
Juba põhikooli ajast tean, et Mick oli koolitöös tüüpiline poiss-õpilane: omamoodi täis krutskeid ja veidike laiskust. Ega ta seda isegi salga, et kool ei olnud tema jaoks. Kui Kehtna põhikool lõpetatud, viis tee edasi Rapla ühisgümnaasiumisse. 11. klassis vahetas ta kooli Rapla Vesiroosi gümnaasiumi vastu, millest samuti ühel hetkel loobus. Nii otsustas ta minna Tallinnasse Vanalinna täiskasvanute gümnaasiumisse, kus omandas keskhariduse. Kooli kõrvalt töötas ta muusikapoes.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 20. jaanuari Raplamaa Sõnumitest

mick pedaja