9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSPolitsei hoiatab maapiirkonnas tegutseva varga eest

Politsei hoiatab maapiirkonnas tegutseva varga eest

Teadaolevalt liigub maapiirkondades naine, kes kasutab erinevaid ettekäändeid inimeste eluruumidesse sisenemiseks. Varas valib oma ohvriteks üksinda elavaid vanemaid inimesi.

Ruumidesse pääsenuna on naine toime pannud varguse. Hetkel on politsei poole pöördunud üks eakas kannatanu Pärnumaalt Saarde vallast, kellelt varastati 1000 eurot sularaha. Politseil on informatsiooni, et varas võib olla tegutsenud ka teistes maakondades. Kodudesse pääsemiseks kasutab naine mitmeid ettekäändeid, näiteks pakub midagi müüa, palub kuurivõit, et oma kassi kuurist otsida, või sularaha vahetada.
Palume inimestel olla ettevaatlikud ja tähelepanelikud ümbruskonnas liikuvate võõraste isikute suhtes. Eriti ettevaatlik tuleks olla nende võõraste suhtes, kes üritavad kahtlastel ettekäänetel eluruumidesse pääseda. Veenduge nende inimeste kavatsustes enne tuppa kutsumist ja võimalusel ärge võõraid inimesi tuppa lubage. Palume hoida oma välisuksi lukustatuna ja võimalusel märkida üles sõiduki number, millega kahtlane inimene või tema saatjad liiguvad, ning edastada see politseile. Samuti palume hoiatada oma vanemaid sugulasi ja tuttavaid võimaliku varga eest ning tuletada meelde, et turvalisuse huvides peab välisust alati lukustatuna hoidma.
Kõigil, kellel on olnud sarnaseid kokkupuuteid kahtlase naisterahvaga, palume ühendust võtta politseiga numbril 612 3000 või e-posti aadressil [email protected]. Kui olete langenud kuriteo ohvriks või vajate kohe politsei abi, helistage 112.

Heiko Leesment, politsei- ja piirivalveamet / illustreeriv foto: sxc.hu

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare