-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSRaplamaa maadlejad tõid Soomest kaks tiitlit

Raplamaa maadlejad tõid Soomest kaks tiitlit

Möödunud nädalavahetusel toimusid Soomes Porvoos esmakordselt Soome ja Eesti ühised juunioride meistrivõistlused vaba- ja naistemaadluses.

Rapla maakonna sportlastest võitsid Eesti meistritiitli Triinuly Veimann (-48 kg, MK Juhan) ja Artur Vititin (-120 kg, MK Hammerlock/Audentese SG). Sealjuures krooniti Vititin ka Soome juunioride meistriks. Vititin alistas kolm vastast ülekaalukalt ning ühe vastase punktidega, ent ikkagi kindlalt.
Eesti ja Soome juunioride meistrivõistlused peeti koos soomlaste ettepanekul ning Eesti maadlusliit oli selle plaaniga päri. MK Hammerlock treener Leon Reitsak selgitas, et põhjus seisnes väheses maadlejate hulgas. Ei soomlastel ega eestlastel ole neid ülearu palju ning nii otsustatigi võistlused koos pidada. Reitsaku hinnangul sai nii kokku päris tugeva võistluse.
Vititin treenib Audentese spordikoolis, kuid Reitsaku sõnul on tal tihe side Hammerlockiga säilinud. “Side on temaga säilinud nii finantsilisel kui ka suhtlemise tasandil. Enne Soome sõitu hankisime talle näiteks uued maadlussaapad,” ütles Reitsak.

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman
Loe pikemalt 27. jaanuari Raplmaa Sõnumitest

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare