-2.3 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSFOTOD: Uue aasta esimesest mängust kaotus

FOTOD: Uue aasta esimesest mängust kaotus

AVIS Rapla pidas 2016.aasta esimese kohtumise 9.jaanuaril TTÜ KK vastu. Teatavasti ei olnud AVIS Rapla meeskond veel leidnud asendust korvi aluses võitluses Domagoj Bubalole, samuti ei teinud kohtumises kaasas vigastusest taastuv meeskonna kapten Indrek Kajupank.
Kohtumise avaveerand kulges tasavägiselt, 10 minuti järel oli ees AVIS Rapla 2 silmaga, 19:17. Ka teisel neljandikul jätkus võrdsete lahing, poolajale mindi TTÜ eduseisus 33:29. Oli näha, et selles kohtumises on omad võimalused mõlemal poolel.
Kodupubliku kurvastuseks tõi kolmandal veerandil kohtumisse pöörde just TTÜ meeskond, kes näitas, et nemad soovivad seda võitu iga hinnaga koju viia. TTÜ võitis neljanda veerandi 24:17 ja läks juhtima 57:46.
Viimast veerandaega alustas hästi aga kodumeeskond ning Karl-Johan Lipsu suurpärase pealtpanekuga tipnes raplakate 8:0 vahespurt, mis tõi tabloole seisu 54:57. Kahjuks aga seejärel haaras initsiatiivi taaskord külalismeeskond ning AVIS Rapla pidi tunnistama TTÜ paremust 60:78.
Juba järgmisel teisipäeval ja kolmapäeval on AVIS Raplal võimalus uuesti väljakule minna, kui Balti liiga raames sõidetakse nö Leedu turneele. Pühapäeval, 17.jaanuaril, jõuab kätte uus mäng Alexela KML-is, võõrsil kohtutakse Pärnu Sadama meeskonnaga.

Rapla KK / fotod: Siim Solman

 

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare