FOTOD: AVIS Rapla tegi sammu lähemale ajaloolisele edasipääsule

avis rapla

9.veebruaril pidas AVIS Rapla meeskond Triobet Balti liiga play-offi avaringi kohtumise. AVIS Rapla korvpallimeeskond jõudis Balti liigas alagrupist edasi teist hooaega järgemööda, eelmisel aastal tugeva Ventspilsi vastu võitu kirja ei saadud ning veerandfinaali uks jäi suletuks.

Käesoleval aastal sai AVIS Rapla põhiturniiril niivõrd hea asetuse, et play-offi avaringiks saadi küllaltki võrdne vastane lätlaste 3.-4. koha klubi BK Jekabpils. AVIS Rapla tegi avalahingus väga hea esituse, et järgmisele kohtumisele minnakse vastu võitjana ning seda 14-punktilise eduga!!!

Võit ei tulnud AVIS Rapla meeskonnale teps mitte kergelt ja mängupilt oli kohati väga kõikuv. Esimene veerand näitas, et vastased väärivad üksteist ning neljandiku lõpuks lahutas meeskondi üks punkt 18:19. Teisel veerandil pani AVIS Rapla sisse järgmise käigu ning selle 10 minuti jooksul oldi Jekabpilsist üle kogunisti 20:4! Poolajaks AVIS Raplal seega kirjas eduseis 38:23.

Kolmandat veerandaega domineeris aga omakorda Jekabpils ning enne kohtumise normaalaja viimast vaatust lahutas meeskondi 7 silma. Neljandal veerandil oli üheks ärevamaks momendiks, kui üksteise järel pidid mängust 5 veaga lahkuma Martin Paasoja ja Thomas van der Mars. Mängida oli siis jäänud veel üle 6 minuti. Viimastel minutitel väljakul heidelnud viisik sai oma ülesannetega lõppkokkuvõtteks väga hästi hakkama. Kui paar minutit enne lõppu võis olla üsna kindel, et AVIS Rapla võtab sellest mängust võidupunktid, siis pinge säilis lõpuni, iga punkt oli tähtis. Veel viimastel sekunditel sai AVIS Rapla punktilisa ning võttis avamängust 14-punktilise võidu 79:65.

AVIS Rapla resultatiivseim oli taaskord Devin Brooks 25 punkti, 12 laupalli ja 6 korvisöötu. Indrek Kajupank ja Sven Kaldre lisasid 11 silma, Thomas van der Marsilt 10 p + 11 lp.

 

Rapla KK / fotod: Siim Solman

Vaata ka pilte SIIT!

Samal teemal

Korvpallipealinna poolt   Eelmise nädala artiklis „Korvpallipealinna vastu, mitmekülgse Rapla poolt“ väideti lühidalt, et Rapla on rohkem tuntud oma mitmekesise kultuur...
FOTOD: Muhe õhtu korvpallijuttudega “Mõtleme korvpallist – üle ja ümber, seest ja väljast”. Sellist pealkirja kandis kolmapäeva, 29. märtsi õhtul kultuuriklubis Baas toimunud vestlusõhtu...
Korvpall ei ole ainult Rapla, vaid kogu Raplamaa ... Ma olen alati pidanud oluliseks, et minu teod räägiks tugevamalt kui minu sõnad. Ka selle lehe veergudel saab minu enda sõnu harva lugeda, samal ajal ...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga