Kohila tõusis taas Balti liiga tabeliliidriks

võrkpall

Kohila võrkpallinaiskond pidas möödunud nädalavahetusel Balti liigas kaks kohtumist, millest mõlemad võideti. Kuna senine tabeliliider TTÜ/Tradehouse ühe kohtumise kaotas, haaras põhiturniiri esikoha taas Kohila.
Laupäeval, 6. veebruaril pidi tiitlikaitsja Kohila võrkpalliklubi võiduks pingutama vaid napp tund aega, olles kodusaalis 3:0 (18, 17, 19) tulemusega parem eelmise hooaja pronksisest võistkonnast Jelgavast. Detsembrikuu parim mängija Kateryna Dudnikova panustas võitu üleplatsimängijana 22 punkti. Lisaks oli ukrainlanna +17 punktiga parim ka efektiivsuse arvestuses. Kertu Laak lisas võitjatele 14 ja Marie Aasorg 7 silma.
Blokis lätlannadele nelja punktiga (4-8) alla jäänud Kohila esindus oli vastasest selgelt parem just rünnakul. Jelgava naiskonnale tõi punkti 33 protsenti rünnakutest, võõrustajatele koguni 52 protsenti üritustest. Pallingu vastuvõtul jäi kodupubliku lemmik peale protsentidega 49-42.
Pühapäevases mängus tuli Kohila võrkpalliklubi kolmas järjestikune võit koduseinte toetusel Daugavpilsi miLATssi üle, kui vastasele loovutati geimides vastavalt 15, 11 ja 12 punkti. Kateryna Dudnikova kogus võitjate ridades 12, Laura Parts 10 ning Marie Aasorg ja Kertu Laak võrdselt 9 punkti.
Blokis Läti naiskonnast kolm punkti (2-5) vähem kogunud Kohila esindus oli vastasest peajagu üle rünnakul, näidates külaliste 30 protsendi vastu 53-protsendilist efektiivsust.

Raplamaa Sõnumid / Foto: Siim Solman

Samal teemal

Kohila noored Eesti tiitlivõistlustel taas edukad Suvel toimusid Eesti noorte rannavolle tiitlivõistlused kõikidele vanuseklassidele. Avalöök oli Kohilas, kus mängiti juuni keskel Kohila rannavollekes...
Kertu Laak lõi käed Soome meistriga Kohila VK/E-Service’i 19-aastane diagonaalmängija Kertu Laak jätkab sportlaskarjääri järgmisel hooajal Soome valitseva meistri Salo Viesti ridades. ...
Kertu Laagi karjäär jätkub välismaal Koos Kohila VK/E-Service’i naiskonnaga sai eelmise nädala reede õhtul Eesti meistrivõistluste kuldmedali kaela ka naiskonna diagonaalründaja Kertu Laa...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga