Eesti jalgpalli liit kinnitas madalamate liigade koosseisu

Eesti jalgpalli liit kinnitas 2016. aasta hooajaks madalamate liigade koosseisud, kust võib leida ka mitu Rapla maakonna meeskonda.
Kolmandas liigas (tugevuselt viies liiga) on kokku 48 meeskonda, kes on jaotatud nelja tsooni, kus igaühes on kaksteist meeskonda. Lääne tsoonis mängivad nii FC Lelle kui ka uue nimega Raplamaa JK, kes asendab senist Rapla JK Atli meeskonda. Kolmanda liiga lääne tsoonis on Rapla maakonna meeskondade vastased Kärdla LM, Läänemaa JK Haapsalu, Lihula JK, Pakri SK Alexela, JK Kernu Kadakas, Pärnu JK Poseidon, Pärnu JK Vaprus, FC Zenit Tallinn, FC Nõmme United II ja Lasnamäe JK Ajax II.
Samas tsoonis olevad võistkonnad mängivad omavahel läbi kahel korral (kodus ja võõrsil), misjärel selgub piirkonna võitja. Hooaja lõpus selgub ka liigavõitja. Võistlustega tehakse algust aprillis.
Eesti meistrivõistluste neljandas liigas (tugevuselt kuues liiga) mängib tänavu 27 meeskonda, kes on jaotatud kolme piirkonda – lõuna, põhi/lääs ning põhi/ida. RJK Märjamaa ja Trummi SK Kohila osalevad põhja/lääne tsoonis. Vastasteks on neil tänavuse liigahooaja vältel FC Haapsalu Harrastajad, Tallinna JK Augur, Tallinna FC Majandusmagister, FC Toompea, Rumori Calcio Tallinn, Tallinna FC Eston Villa II, Tabasalu JK Charma II ja JK Jalgpallihaigla. Neljandas liigas tehtakse mängudega algust aprillis.

Siim Jõgis
Loe pikemalt 17. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

FOTOD: 1200 noort jalgpallurit – nii palju pole Ra... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Laste jalgpallis tuleb sagedamini ette mängusituatsioone, mida täiskasvanute jalgpallis harva kohtab. Selles võis mö...
FOTOD: Kristjan Nõuliku tabamus andis Raplamaale t... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Möödunud nädalal sai Rapla ühisgümnaasiumi staadioni muru kõvasti vatti. Kolmapäeva hommikust laupäeva õhtuni toimus...
Kabala kooli juures avati sõprusmänguga jalgpalliv... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Neljapäeval, 3. augustil avati Kabala lasteaed-põhikooli juures korraliku murukattega jalgpalliväljak. Eelmine väljak...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga