Suitsuandurite kontrolli tulemustega võib rahule jääda

112

Reede hommikutundidel korraldas päästeamet etteteatamata suitsuandurite kontrollkäigu Käru vallas Lungu külas. Kontrolli tulemustega võis rahule jääda.

Järelevaatuse käigus külastati koos Lääne päästekeskuse tuleohutuskontrolli büroo peainspektori Tiiu Varikuga kaht korterelamut ning nelja korterit. Eesmärk oli kindlaks teha, kas inimesed täidavad suitsuanduri olemasolu nõuet ning kuidas ja kuhu on suitsuandurid paigaldatud.
Mingit konkreetset põhjust just Lungus käia Variku sõnul ei olnud, sest kontrollitakse tegelikult igal pool ja aasta ringi.

Mariliis Vest / foto: Siim Solman
Loe pikemalt 17. veebruari Raplamaa Sõnumitest

Samal teemal

Kodilas põles väetisehoidla Täna öösel kell 4.08 teatati päästeametile, et Rapla vallas Kodila külas põleb väetisehoidlas diislimahutist välja voolanud kütus. Lõuna päästekesk...
Päästeamet: Kevade algust tähistab tuleohtliku aja... Kevade ja ilusate ilmade saabudes on järsult tõusnud maastikutulekahjude arv (metsa- ja maastikutulekahjude üldarv märtsis oli 133, samas kui aprillik...
Homsest hakkab üle Eesti kehtima tuleohtlik aeg Viimase nädala ajaga kiiresti kasvanud maastikupõlengute arv viitab sellele, et Eestis on alanud tuleohtlik aeg. Päästeameti peadirektori kohusetäitja...